Erik Dahlbergsgymnasiet
facebook
Jönköping kommun
Program
twitter
instagram

Elevröster 2014

Här kan du läsa vad sex elever tycker om ED som sitt gymnasieval, samt var de ser sig i framtiden.

"Jag valde EK på ED för att det lät spännande och intressant. Jag trivs mycket bra på ED och är här för att lära mig och samtidigt ha roligt. I framtiden ser jag mig som framgångsrik företagare där jag gör något jag gillar."

FELIX HULT, EK 2014

"Jag hade hört att på ED satsar man mycket på NA, och det ryktet tycker jag att ED lever upp till. Under mina år på ED vill jag utvecklas så långt som möjligt. I framtiden är jag veterinär och jobbar kanske utomlands."

REBECKA ANDRÈN, NA 2014

"Jag hade också hört att ED är en väldigt bra skola med bra lärare. ED är en väldigt fin och fräsch skola som jag trivs väldigt bra på. Efter gymnasiet är mina planer att jobba inom VVS-branschen, vilket jag även tror att jag gör i framtiden."

JOSEPH PETTERSSON, VF 2014

"Jag valde VO på ED för jag vill kunna hjälpa människor och då är vårdyrket en bra väg att gå. På ED får man hjälp med det man behöver komma in i. I framtiden vill jag jobba som operationssjuksköterska."

ALICE ASK, VO 2014

"Till tvåan tänker jag välja inriktning Beteendevetenskap. Jag vill lära mig om människor och deras tänkesätt och att hantera olika bemötanden. I framtiden är jag bosatt i Stockholm och jobbar som polis."

ISAK ANKARCRONA, SA 2014

"Jag ville läsa arkitektur. Det är tuffare än jag först trodde, men det är inte bara böcker. Vi gör mycket praktiskt också. I framtiden jobbar jag kanske som byggnadsingenjör."

MY YNGVE, TE 2014


Dela p Facebook Dela p Twitter Pusha sidan Dela p Myspace Kom ihÂg sidan
Jönköpings kommun, utbildningsförvaltningen
Telefon 036-10 50 00

Ansvarig
Göran Isberg

Synpunkter på webbplatsen
Om cookies
Till www.jonkoping.selänk till annan webbplats