Förstklassig VF-utbildning på ED

VVS-branschens yrkesnämnd har bedömt att utbildningen på ED:s VF-program ger en bra grund att stå på, då det du lär dig på ED tar du med dig ut i arbetslivet.

Att ED har en förstklassig VF-utbildning innebär att vi ger eleverna en bra grundutbildning och att utbildningen på ED ökar möjligheten för eleven att klara sig i yrkeslivet.

Branschrekommendationen grundar sig på information kring saker som rör utbildningen, som hur kursplanen formats och följs, vilka läromedel som används, vilka yrkeslärare (yrkeskompetens) skolan har samt att lokalerna har rätt utrustning och är säkra att vistas i.

Branschrådet har även låtit år 3-elever fått besvara en enkät. Det tillsammans med de observationer och erfarenheter som regionens utbildningsansvariga har om ED ligger till grund för rekommendationen.

Se mer på vvsyn.se/forstklassig/ >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster